12.7.10

Gipsmage

Vi går ju som sagt och väntar, vi försöker hitta på lite olika småprojekt att fördriva tiden med men framförallt njuta av varandras sällskap så länge vi bara är två :) Igår låg vi under äppelträdet i skuggan och lyssnade till Mats "Sudden" Sundin, som var sommarpratare i P1. Idag har vi löst korsord och ätit Calippo. Livet är underbart helt enkelt.

Men i lördags var vi alldeles för rastlösa så vi begav oss till Apoteket, köpte en laddning gipsbindor och gjorde oss en avgjutning av magen. Själv har jag varit lite emot detta tidigare, men det var jättemysigt att göra tillsammans med D som blev lite irriterad på att jag skulle till att pilla på gipset hela tiden ;) Det blev en fin modell av hur magen såg ut en dag efter BF och vi hade väldigt roligt under tiden. Vi vet inte riktigt var vi skall ha den, men det var i alla fall ett litet tidsfördriv.

1 kommentar:

  1. vilken rolig idé, du är allt idérik du gullis. Jättefin också!! Och det lät ju helt underbart att ligga i skuggan och bara vara tillsammans. =) det är ni värda!! Kram från heeeeeta heeeeeta Borås. P.s. Calippo är också min favvoglass den här sommaren.

    SvaraRadera